среда, 19. август 2015.

3. ZIMSKA OLIMPIJADA MEDICINARA


10. 12. - 1. dan – Polazak iz Sombora/Subotice/Novog Sada/Beograda u dogovoreno vreme. Dolazak na Jahorinu i smeštaj u hotele. Zagrevanje za žurku dobrodošlice u Puzzle kafe-u uz dobro poznatu Puzzle-ovaču i kuvano vino. Večera. Otvaranje Zimske olimpijade medicinara, izvlačenje parova i žurka dobrodošlice u hotelu „Snežna kraljica“ uz BEND. 

11.12. - 2. dan – Doručak. Takmičarski dan. Puni adrenalina, zabavu nastavljamo na open air party-ju sa Puzzle resident DJ-om. Večera. Večernje i jutarnje sate provodimo u kafani “Royal” uz DJ Raleta survivor. 

12.12. - 3. dan – Doručak. Prepodnevno skijanje. Treći dan je rezervisan za višečasovni obilazak Sarajeva. Večera. Spremanje za žurku uz BEND IZNENAĐENJA, kao i za proglašenje pobednika i nagrađivanje najpozitivnije ekipe, što ujedno predstavlja i zatvaranje 3. Zimske olimpijade medicinara.

13.12. - 4. dan – Doručak. Najizdržljiviji i četvrti dan nastavljaju sa skijanjem i zabavom. Zatim sledi spremanje za put, raspremanje apartmana, odjava. Polazak za Beograd/Novi Sad/Sombor/Suboticu u popodnevnim časovima. Dolazak u Beograd/Novi Sad oko ponoći, Sombor/Suboticu posle ponoći. 

Cena aranžmana: 109 eura (plaćanje na više rata do polaska) 

Аranžman obuhvata: smeštaj na bazi 3 polupansiona (hoteli "Snežna kraljica" i “Kristal”) u 1/3, 1/4 sobama (doplata 10 eura za 1/2 sobu), autobuski prevoz iz Beograda/Novog Sada/Sombora/Subotice, usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana, organizaciju putovanja i Zimske olimpijade medicinara u celini, boravišnu taksu i izlet u Sarajevo. 

Ekipe predstavljaju zdravstvene ustanove iz kojih dolaze. Svaku ekipu čini 6 članova (3 devojke+3 momka). Takmičarski deo 3. Zimske olimpijade medicinara imaće 3 discipline (trke gumama, zimski fudbal, limenke i grudve). Revijalni deo Zimske olimpijade medicinara biće: slatka banana i takmičenje u brzom ispijanju krigli piva u Sarajevskoj pivnici. 
Prijave i informacije u kancelariji Sindikata!

Нема коментара: